Showbiz

Tuna e ‘kap’ Patrisin gjysmë të zhveshur në mes të shumë femrave (Foto)

Tuna e ‘kap’ Patrisin gjysmë të zhveshur në mes të shumë femrave (Foto)
13 shtator 2017 • 18 : 44

Lidhja e Tunës dhe Patris Berishës që në fillimet e para ka qenë e ndërtuar në shtylla të forta. 

E pikërisht raportet e tyre kanë bërë që sot ata të jenë të martuar dhe prindër të një djali, shkruan lajmi.net

Tuna madje as nuk është xheloze kur Patrisi vallëzon në mes të femrave gjysmë të zhvehura. 

Këtë e ka dëshmuar pas një ‘live video’ në Instagram ku shihet Patrisi duke vallëzuar e Tuna po e incizon.

Image

© zëri.info