Showbiz

Ja çka i bën Nora Robertit derisa ai vozit? (Foto)

Ja çka i bën Nora Robertit derisa ai vozit? (Foto)
12 shtator 2017 • 21 : 50

Norën dhe Robertin tanimë përveç jetës bashkëshortore po i bashkon edhe profesioni. Çifti janë bërë i pandashëm në çdo kohë, përcjell ORAinfo.

Nora dhe Roberti i kanë të ndara ‘detyrat’, ai derisa vozit Nora e ka për ‘obligim’ të këndojë.

Kjo ndarje e detyrave është bërë më siguri sese Nora është më e talentuar se Roberti në këndim, prandaj edhe ka marrë rolin e këngëtares së çiftit.

Në veturë nuk mund të këndohet ‘Playback’, Roberti nuk ka ‘terren’ të përshtatshem për ta ushtruar këtë ‘detyrë’ në çift.

Image
Image

 

© zëri.info