Showbiz

Këngëtarja e njohur bën vetëvrasje

Këngëtarja e njohur bën vetëvrasje
19 maj 2017 • 13 : 58

Këngëtarja neomelodica Lucia Caruso, 34vjeçare, e martuar dhe nënë e 3 fëmijëve, për arsye ende të pa sqaruar bie poshtë  nga katet e sipërme të një ndërtese në qendër historike të Annuziata Tower, një qytet prej 40 mijë banorë të qytetit metropolitan të Napolit.

Gjendja e saj u shfaq shumë e rëndë: gruaja është transportuar në spital, por vdiq menjëherë pasi u shtrua në spital, shkruan Il Messaggero.

Në vend e  ngjarjes ka arritur  policia të Komisionerit Shtetëror të Torre Annunziata.

Sipas dëshmive të mbledhura nga agjentë, udhëheqësi i parë Vincenzo Gioia, ka mbledhur informata nga njerëzitë që e kanë parë gjithë ngjarjen, ku disa njerëz u  përpoqën  ti kthenin mendjen gruas nga hidhja por ishte e kot.

Disa nga  të njohurit kanë raportuar edhe në polici se këngëtarja vuante nga depresioni.

 

© zëri.info