Showbiz

Endrit Thaçi ka sonte ka mbrëmjen e maturës (Foto)

Endrit Thaçi ka sonte ka mbrëmjen e maturës (Foto)
18 maj 2017 • 20 : 14

 

Djali i presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka sonte mbrëmjen e maturës.

Ai është veshur me shumë stil dhe në këtë natë të veçantë.

Në këtë fotografi të siguruar nga mgazina.al, Endriti duket shumë elegant në kostume dhe një kravatë në formë fluture.

Image

© zëri.info