Artisti Ercole shqetėsohet pėr heqjen e kėngėn nga ‘Youtube’

Artisti Ercole shqetėsohet pėr heqjen e kėngėn nga ‘Youtube’

SHPËRNDARJE

20 Mars 2017 • 18:19 •

Është një artist i ri, por që sapo solli këngën me video “Me S-Class” vetëm për pak orë mori mijëra klikime.

Por këngëtari Ercole që në fakt emri i tij i vërtetë është Erden Miftaari me origjinë nga Mitrovica por që jeton në Gjermani, është shqetësuar me të drejtë kur kënga i është hequr nga kanali “Youtube”.

Ne mësojmë se djaloshi e kishte blerë bitin e këngës, por si duket ka hasur në shitës jo të ligjshëm internacional.

Gjithashtu bashkëpunëtorët e tij janë duke bërë përpjekje që ta risjellin sërish sa më shpejt këngën në kanalin “Youtube” qoftë edhe në një adresë private dhe personale të këngëtarit.

Image

Image

 

Komentet

comments powered by Disqus