Showbiz

'Vipat e Bllokut' zbulojnë të vetmen shqiptare që nuk ka operacione plastike (FOTO)

'Vipat e Bllokut' zbulojnë të vetmen shqiptare që nuk ka operacione plastike (FOTO)
20 mars 2017 • 17 : 49

Faqja e famshme "Vipat e Bllokut" ka bërë një veprim jo fortë të zakonshëm.

Ata kanë postuar një fotografi që tregon modelen shqiptare Agnesa Vuthaj.

Mirëpo ajo që bjen në sy më shumë është se ata nuk kanë shkruar si zakonisht për Agnesën.

Pas kritikimit të gati gjithë estradës ata kanë postuar një fotografi të modeles kur ishte e vogël dhe tani, shkruan "Sovrani.info".

Siç shihet edhe nga foto Agnesa nuk ka bërë asnjë ndërhyrje dhe është e bukur edhe natyrale.

 

Image

 

© zëri.info