Showbiz

'Brothers P' me projekt të ri (Video)

'Brothers P' me projekt të ri (Video)
18 mars 2017 • 21 : 18

 

“Thirrem n’telefon” është projekti më i ri që ka lansuar këngëtari i cili me emrin artistik njihet si ‘Brothers P’.

Teksti është punuar nga Bajrush Isenaj ndërsa muzika nga M6. Regjinë e ka bërë Alban Selimaj ndërsa videoja është xhiruar nga FilmNation.

Kënga, ashtu edhe si disa këngë të tjera po i kushtohet vajzës.

“Brothers P’ njihen për lansimin  e shpeshtë të videokëngëve, dhe ato kanë nisur të dëgjohen shpejtë.

 

© zëri.info