Teuta dhe Adonisi dalin nė piknik (Foto)

Teuta dhe Adonisi dalin nė piknik (Foto)

SHPËRNDARJE

17 Shkurt 2017 • 11:34 •

Përmirësimin e kohës në ditën e djeshme e shijoi edhe aktorja Teuta Krasniqi, e cila mori burrin e fëmijët dhe dolën në natyrë.

Teuta mesjavën e shndërroi në vikend, mori Adonisin, Tarën dhe Kaian e vogël dhe shijuan natyrën.

Në kolazhin e fotografive të plasuara në Instagram, familja shihen të lumtur së bashku.

Në njërën nga fotot shihet se si çifti argëtoheshin në lojërat e fëmijëve, përderisa Tara shëtiste motrën e vogël me karrocë.

Image