Lifestyle

Pse nuk duhet të hani ushqim në tavolinën e punës

Pse nuk duhet të hani ushqim në tavolinën e punës
30 tetor 2018 • 12 : 31

Lexo detajet!

Tavolina e punës nuk është një vend i pastër për të ngrënë ushqim.

Tavolina është plot me baktere dhe viruse, pavarësisht se pastrohet. Përveç kësaj kolegëve tuaj mund të mos u pëlqej që t’u shohin duke ngrënë në ambientin e punës, afër tyre.

Prandaj, nëse doni të hani, dilni në ajër të pastër, gjatë orarit të pushimit.

© zëri.info