Lifestyle

Si t’i kaloni ditët e mërzitshme?

Si t’i kaloni ditët e mërzitshme?
28 maj 2018 • 11 : 02

Këshilla

Nganjëherë edhe pse jeni shumë të lumtur në një lidhje me një partner që e keni dashur gjithmonë, ka ditë kur ju duket sikur çdo gjë është e mërzitshme, përcjell "Zëri".

Ja si mund t’i kaloni këto ditë.

Gjeni një arsye për të qeshur: Nuk ka asnjë mënyrë më të mirë për ta kaluar kohën sesa duke qeshur. Është shumë e lehtë të gjeni arsye për të qenë i mërzitur tërë kohën. Prandaj, duhet të gjeni diçka që ju bën të qeshë dhe të mundoheni të mendoni pozitivisht.

Shikoni TV: Zgjidhni emisionet që ju pëlqejnë më shumë dhe shikoni ato bashkë me partnerin, transmeton "Zeri.info". Në këtë mënyrë edhe do të afroheni më shumë, edhe do të ndiheni shumë më mirë bashkë.

Bisedoni: Edhe kjo është një mënyrë e mirë për ta kaluar kohën bashkë. Në mënyrë që të mos stresoheni dhe të mos ndiheni keq, ju mund ta zgjidhni një temë bisede që ju pëlqen të dyve dhe koha do të shkojë shumë shpejt.

Shkoni me pushime: Mund të shkoni edhe në një pushim së bashku diku larg vetëm ju të dy. Kështu do të pushoni dhe do të kënaqeni në të njëjtën kohë, duke u larguar pak nga realiteti i përditshëm.

Merruni me aktivitete: Mund ta filloni një aktivitet që ju pëlqen të dyve, në mënyrë që ta kaloni kohën e lirë bashkë. Nuk ka rëndësi se për çfarë bëhet fjalë, përderisa ju mund ta kaloni kohën bashkë. /ZËRI/

© zëri.info