Lifestyle

Ju pëlqejnë pantollonat e ‘grisur’!? Ja një mënyrë unike për t’i kombinuar!

Ju pëlqejnë pantollonat e ‘grisur’!? Ja një mënyrë unike për t’i kombinuar!
02 prill 2018 • 15 : 26

Ja një mënyrë unike për t’i kombinuar!

Të dukemi bukur në pamje, e sidomos të veshur sa më me stil është qëllimi i secilit prej nesh.

Kemi stile të ndryshme të veshjen, ka njerëz që preferojnë të duken elegantë, të tjetë sportiv e disa të tjerëve u mjafton të ndihen rehat.

Por, vajzat dhe djemtë e rinj shpësh i kemi parë që veshin pantollona të grisura e që dukeshim mjaftë me stil.

Duke parë trendin e këtij viti, duket se pantollonat e tillë do të jenë ‘In’ edhe këtë vit.

Iu sjellim më poshtë një kombinim mjaftë të bukur të bërë me pantollona të grisura…/ORAvip/

Image

Image

 

© zëri.info