Lifestyle

Kontrolloni këto gjëra në automjetin tuaj para dimrit

Kontrolloni këto gjëra në automjetin tuaj para dimrit
12 nëntor 2017 • 11 : 55

Sigurisht se automjeti juaj duhet t'i përshtatet motit të keq në dimër.

Prandaj, e rëndësishme është përgatitja e tij, të mos ketë defekte për shkak të ftohtit dhe dëborës.

Sipas hulumtimeve, një makinë është dyfish më në rrezik që të prishet kur është në muajt e dimrit.

Më poshtë mund të gjeni cilat janë pikat kyçe, të cilat duhet të shikohen para hyrjes në dimër, sipas ekspertëve:

Kontrolloni baterinë e automjetit

Kontrolloni anti-frizin

Kontrolloni ujin e xhamave

Kontrolloni dritat e jashtme

Gomat e dimrit

© zëri.info