Lifestyle

Si të flirtoni në mënyrën e duhur?

Si të flirtoni në mënyrën e duhur?
08 nëntor 2017 • 13 : 56

Mashkulli mesatar harxhon me pak se një sekondë duke shikuar ne sytë e juaj kur njoftoheni, por 7 sekonda te tera duke shikuar buzët tuaja. Qe te siguroheni qe shikimin e tij ta mbaj edhe ma gjatë, zgjidhni nuancat e kuqe, te cilat ngjiten për shikime te meshkujve, transmeton Zeri.info.

Image

Jo e bezdisshme 

Ne një hulumtim është gjetur se me se shumti sukses kane personat te cilit dërgojnë 35 sinjale flirti për një orë. Nuk ju këshillojmë te mëreni me numërim, por mundohuni te bëni një balancim te gjithë atyre shikimeve dhe prekjeve te “rastësishme” te cilat do ti tregojnë se çka dëshironi, dhe ne anën tjetër mos te dukeni e bezdisshme.

 

Kontakti me sy

Kontakti me sy i cili zgjat se paku 3 sekonda, është një shenjë se jeni e gatshme që të kaloni ne diçka pak me shumë se vetëm shikim. Por shume kontakt me sy mendohet si një nga gabimet me te mëdha te flirtit , prandaj kur te siguroheni qe ju ka kushtuar vëmendjen e vet, qetësoni pak shikimet tuaja.

Image

Shikimi

Femrat janë më tërheqëse për burrat kur ulin kokën pak përpara dhe shikojnë bashkëbiseduesin nga poshtë. Kështu duken me ë femërore dhe me seksi.

 

Të brendshmet

Me siguri që nuk do të ishte mirë që të shfaqni të brendshmet e juaja qe ne takimin e parë, por një shkrepje e shkurtër e bretelës se sytjenave tuaja do të bën më shumë se sa që mendoni./ZERI

 

© zëri.info