Lifestyle

11 gjëra që njerëzit e pasuksesshëm i bëjnë në vikende

11 gjëra që njerëzit e pasuksesshëm i bëjnë në vikende
05 shtator 2017 • 09 : 02

 

Njerëzit e pasuksesshëm bëjnë disa gjëra gjatë vikendeve të cilat e betonojnë arsyen se pse këta persona janë të tillë.

Sipas një artikulli në Business Insider, janë disa sjellje dhe shprehi që duhet shmangur dhe disa gjëra që të pasuksesshmit i bëjnë gjatë vikendit treditor.

Andaj, kur të shkoni në pushimin e vikendit sigurohuni se si i shpenzoni paratë, se sa stresoheni, se a planifikoni dhe se si duhet të merreni me punën.

Më poshtë keni një listë me 11 pika të cilat i karakterizojnë njerëzit e pasuksesshëm gjatë vikendeve.

1.I injorojnë të dashurit e tyre

2.Stresohen

3.Shpenzojnë shumë para pa nevojë

4.Bëjnë zgjedhje të pashëndetshme.

5.Kurrë nuk ndalen së punuari

6.Mendojnë për punën në mënyrë konstante

7.Janë përtacë

8.Nuk iu shqiten rrjeteve sociale

9.Nuk bëhen aventuristë

10.Nuk planifikojnë asgjë

11.Nuk e ruajnë kohën e tyre

© zëri.info