Lifestyle

Mënyra si uleni, tregon shumë për karakterin tuaj

 Mënyra si uleni, tregon shumë për karakterin tuaj
11 gusht 2017 • 22 : 05

 

Besojeni ose jo, trupi mund të zbulojë shumë anë të karakterit të njeriut, sidomos atëherë veprimet kryhen pa vetëdije.

Këto veprime mund të hedhin dritë mbi emocionet e brendshme. Vajza, shihni se çfarë do të thotë për karakterin tuaj mënyra se si uleni.

A- Tregon një femër që i pëlqen të ledhatohet, nuk ka qejf të mbajë përgjegjësi dhe nga meshkujt pretendon ta trajtojnë si fëmijë.
B- Tregon një femër në dukje të sigurtë por që shpeshherë nuk di t’i japë drejtim gjërave. Ky pozicion është një lloj mbrojtje nga emocionet dhe përpjekje per t’ju dukur botës e fortë.
C- Në dukje vulgar ky pozicion tregon se je grua që ke shumë probleme gjatë ditës për të zgjidhur sa nuk e vret mendjen se si rri ulur. Ky pozicion tregon një grua të fortë dhe që i jep drejtim problemeve edhe pa ndihmën e meshkujve.
D- Kemi përballë një femër të sinqertë, një femër gjuetare dhe që di të marrë atë që do.
E- Kjo është një femër elegante por që ka një dashuri ekstreme për veten. Ky pozicion kënaq me shumë atë sepse mendon se të gjithë po e shohin. Vetem se femrat që ulen kështu janë pak dredharake. /intv/gazetametro.net

© zëri.info