Lifestyle

Fillon gara për të pasmet më të mira në Brazil

Fillon gara për të pasmet më të mira në Brazil
08 gusht 2017 • 18 : 45

Rrugët e Sao Paulo janë mbushur me modele të veshura në kostume të zeza, të cilat janë duke promovuar garën më interesante në Brazil “Miss Bum”.

Në këtë fazë publiku do të vendos për 27 modele, të cilat do të garojnë për titullin e të pasmes më të mirë në nëntor të këtij viti.

Gara vazhdon në finale, ku do të marrin pjesë 15 modele.

Fituesja e garës do të shfaqet në kopertinën e një reviste të famshme për meshkuj si dhe do të marrë një shumë të konsiderueshme të parave.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

 

© zëri.info