Lifestyle

Dëshmitë që tregojnë se Facebook-u e di se kur ju bini në dashuri

Dëshmitë që tregojnë se Facebook-u e di se kur ju bini në dashuri
03 gusht 2017 • 18 : 20

Rezulton se ka një grup shkencëtarësh të cilët studiojnë të dashuruarit në rrjetin social Facebook, transmeton Klan Kosova.

Falë kërkimit të tyre, inteligjenca artificiale është në gjendje të parashikojë kur do të filloni një marrëdhënie romantike më mirë se një psikolog.

Klan Kosova ju sjellë më poshtë disa konkluzione interesante dhe shenja që bëjnë të mundur të zbulohen se cilat shendja lidhin dy përdoruesit e zakonshëm të një rrjeti social.

Facebook studion dashurinë duke analizuar çiftet e tjeraImage

Facebook lexon se çfarë shkruajnë njerëzit që pëlqehen mes vete

Image

Facebook e di muajin se kur do të takoni njerëz të riImage

Facebook e parashikon kur dy njerëz do të ndahenImage

© zëri.info