Lifestyle

Këto gjëra mos i harroni kur niseni për pushime

Këto gjëra mos i harroni kur niseni për pushime
02 gusht 2017 • 19 : 13

Paketimi i rrobave për pushimet e verës është një gjë shumë e rëndësishme: ju gjithmonë harroni diçka që ju duhet shumë, e madje kjo ua prish edhe pushimet.

Andaj më poshtë po ju sjellim një listë të gjërave që listohen si të domosdoshme në çantën tuaj të pushimeve, transmeton Klan Kosova.

ÇorapetImage

Mbështjellës (Cover) për telefonImage

PizhamaImage

Pudrën e lëngshme, një ngjyrë më të errët se zakonishtImage

KarikuesiImage

Rroba që mbulojnë tërë trupinImage

Xhaketë për mbrojtje nga shiuImage

Bonbona me mentolImage

Paloma ose gel anti-bakterialImage

Laps dhe fletoreImage

Qese plastikeImage

Dhe mos harroni: Lërni hapësirë për suvenirë!Image

© zëri.info