Lifestyle

Çifti feston 65 vjetorin e martesës me fotosesion të mrekullueshëm

Çifti feston 65 vjetorin e martesës me fotosesion të mrekullueshëm
01 qershor 2017 • 21 : 35

 

Thonë se një fotografi flet sa njëmijë fjalë.

Fotografitë e mëposhtem të çiftit që kanë festuar 65 vjetorin e martesës së tyre na tregojnë 1000 fjalë të dashurisë dhe përkushtimit ndaj njëri-tjetrit për një jetë të kaluar së bashku.

Çifti që ka festuar 65 vjetorin e kurorëzimit të dashurisë së tyre ka festuar këtë moment përmes një fotosesioni shumë të bukur e mbushur plot dashuri, transmeton Klan Kosova.

Shihni fotografitë që për të gjithë janë një mësim se çfarë do të thotë dashuria për njeriun, çfarë do të thotë të duash pa kushte tjetrin, ta respektosh dhe mbështetësh në secilin moment të jetës.

© zëri.info