Kuriozitete

Këto janë shenjat që një mashkull ju pëlqen, por është i ndrojtur

Këto janë shenjat që një mashkull ju pëlqen, por është i ndrojtur
09 tetor 2018 • 19 : 48

Nuk janë vetëm femrat të ndrojtura, të tillë janë edhe meshkujt.

Ja cilat janë 6 shenjat kur një mashkull ndjen për ty dhe e ka vështirë ta shprehë atë që ndjen:

Ai është afër teje kohët e fundit.

Ai është shumë i mirë me ty.

Ai të buzëqesh gjithnjë dhe e largon vështrimin menjëherë.

Ai të jep gjithnjë vëmendje.

Ai komplimenton gjithnjë ndryshimet e tua, madje edhe ato më minimaliste.

Nuk të kërkon të dilni, edhe pse ju e dini që ju pëlqen.

© zëri.info