Kuriozitete

Hapin shishen e Coca-Colës, e pabesueshme çfarë gjetën brenda

Hapin shishen e Coca-Colës, e pabesueshme çfarë gjetën brenda
09 tetor 2018 • 19 : 04

Kjo po konsiderohet taktika më e re e fshehjes së drogës.

Autoritetet kanë kapur një sasi të konsiderueshme të fshehur në një metodë të re dhe që nuk është parë më herët.

Se çfarë ka ndodhur, ndiqeni videon më poshtë.

">http://

© zëri.info