Kuriozitete

Shtiret se është plak, shikojeni çfarë iu bën femrave

Shtiret se është plak, shikojeni çfarë iu bën femrave
12 shtator 2018 • 21 : 46

Shikojeni se çfarë iu bën femrave

Një video e publikuar në Facebook, shfaq një kamerë të fshehur me një plak.

Burri në video, që në fakt është i maskuar si plak, ka aftësi të pabesueshme akrobatike.

Ai bëhet kinse po i bie shkopi në tokë dhe kur njerëzit afrohen për t’i ndihmuar, ai nuk pranon ndihmën dhe rrotullohet prapa në mënyrë të pabesueshme, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon e mëposhtme: 

© zëri.info