Kuriozitete

Ky është trendi më i ri i gomave verore

Ky është trendi më i ri i gomave verore
13 korrik 2018 • 09 : 43

Lexo për më shumë detaje

Kjo formë e gomës është shumë e frikshme mirëpo pas projektimit ka tërhequr shumë vëmendjen e publikut ku rezultojë me shitje tejet të mëdha duke u bërë një ndër trendët më të reja të gomave në stinën verore, pasi është shumë relaksuese dhe përmban kapakun në mënyre që të pushoni në paqe pa shqetësime nga uji. /Zëri

© zëri.info