Kuriozitete

Politikani me më së shumti fotografi nudo

Politikani me më së shumti fotografi nudo
07 qershor 2018 • 19 : 52

Asnjë nga politikanët nuk ka më shumë fotografi lakuriq se sa një burrështetas.

Ai është shefi i Kremlinit dhe njeriu më i fuqishëm i Rusisë.

Vladimir Putin pëlqen të kalërojë, të gjuajë peshk, të rrezitet dhe del në fotografi pothuajse lakuriq.

Njëri nga gazetarët e pyeti Putin gjatë vizitës së fundit në Austri se pse ka aq shumë fotografi “nudo”.

“Thatë gjysmë lakuriq dhe jo nudo, faleminderit prej Zotit. Dua të relaksohem, të pushoj dhe nuk ka arsye për t’u fshehur. Nuk shoh asgjë të keqe në ato fotografi”, u përgjigj shkurt Putin

© zëri.info