Kuriozitete

Shoferi ndalon veturën në autostradë, shkakton aksident dhe ikën

Shoferi ndalon veturën në autostradë, shkakton aksident dhe ikën
10 prill 2018 • 12 : 44

Një papërgjegjësi e tillë meriton dënim të madh...

© zëri.info