Kuriozitete

Dy të rinj gjerman konvertohen në Islam

Dy të rinj gjerman konvertohen në Islam
09 prill 2018 • 18 : 07

Ja kush janë ata

Dy të rinj gjerman gjatë javës që lamë pas në një ceremoni të organizuar në ambientet e xhamisë ASR në qytetin e Ingolstadt të Gjermanisë, janë konvertuar në fenë Islame.

Në këtë xhami në cilësinë e imamit shërben një ndër lexuesit më të njohur të Kuranit në trojet shqiptare Xhelal Kaloshi.

Dy të rinj gjerman të cilët u konvertuan në fenë Islame para shumë të pranishmeve shqiptuan shehadetin në mënyrë ceremoniale. Pas konvertimit Antoni e morri emrin Abdulaziz dhe Marwini i cili gjithashtu ndërroj emrin në Abdulkerim.

Image

Image

 

© zëri.info