Kuriozitete

Do të mahniteni nga shpejtësia e këtij djaloshi

Do të mahniteni nga shpejtësia e këtij djaloshi
15 janar 2018 • 17 : 07

Ditët e sotme fëmijët janë të dhënë shumë pas lojrave të telefonit, por ky fëmijë ua kalon të gjithëve teksa luan lojën e tij të preferuar. Së fundi po qarkullon një video në të cilin shihet ai teksa luan lojën e rankuar si loja më e mirë e vitit 2015 “Piano Tiles”.

Shpjetësia me të cilën ai lëviz gishtat e tij të vogël është e mahnitshme.

Shikojeni videon më poshtë dhe binduni vet: 

© zëri.info