Kuriozitete

33 vjeçarja sjell në jetë fëmijën e vëllait të saj

33 vjeçarja sjell në jetë fëmijën e vëllait të saj
07 janar 2018 • 12 : 15

Një histori e rrallë është publikuar nga Dailymail, ku 33-vjeçarja Amanda Patterson ka sjellë në jetë fëmijën e vëllait të saj.

Këtu nuk bëhet fjalë për ndonjë incest, por ajo ka qenë nënë mbartëse (surrogate).

Amanda ka qenë bashkë me nusen e vëllait Rachel kur kanë mësuar se ajo është me kancer dhe nuk mund të lindte fëmijë.

Doktori që i ka dhënë lajmin gjithashtu i ka sugjeruar që Amanda të ishte personi që do sillte në jetë fëmijë që tashmë Rachel ishte shtatëzënë me të.

Amanda pas bisedës që ka pasur me bashkëshortin, ka bindur kunatën dhe të vëllain se ajo do ishte personi ideal për të sjellë në jetë mbesën e saj.

33-vjeçarja është shprehur se lidhja me Adayn është shumë e veçantë por jo si nënë e bijë edhe është ajo që e ka sjellë në jetë.

© zëri.info