Kuriozitete

Ja ç’ndodh gjatë natës në rrugët e Tiranës

Ja ç’ndodh gjatë natës në rrugët e Tiranës
06 janar 2018 • 09 : 19

Policia Rrugore e Tiranës vijon aksionet gjatë orëve të vona të mbrëmjes në rrugët e kryeqytetit.

Sipas policisë, këto aksione bëhen me drager, për të bërë të parandalimin, evidentimin dhe ndëshkimin e drejtuesve të mjeteve që drejtojnë mjetin nën efektin e alkolit.

Në faqen zyrtare të Policisë së Shtetit, janë publikuar disa video, ku duken aksionet e bëra në rrugët e kryeqytetit.

© zëri.info