Kuriozitete

Vetëm njerëzit shumë të vëmendshëm mund të dallojnë 9 fytyrat në këtë foto

Vetëm njerëzit shumë të vëmendshëm mund të dallojnë 9 fytyrat në këtë foto
09 tetor 2017 • 16 : 21

Bev Doolittle, një artiste amerikane e njohur për artin e saj të kamofluar edhe pse e thyer në moshë ende vazhdon të surprizojë me punimet e saj që përhapen me shpejtësi në rrjet.

Dy nga pikturat e saj më të famshme janë këto dhe ajo u ka bërë ndjekësve të saj një pyetje:

Sa fytyra arrini të dalloni dhe sa kuaj në fotot e mëposhtme?

 

Image

Image

 

Më poshtë gjeni përgjigjen që kërkohet:

 

Image

Image

 

© zëri.info