Kuriozitete

Dy vëllezërit kosovarë, njëri ushtar i FSK-së, tjetri i ushtrisë amerikane

Dy vëllezërit kosovarë, njëri ushtar i FSK-së, tjetri i ushtrisë amerikane
05 tetor 2017 • 11 : 55

Vëllezërit nga Kosova, Nue dhe Robert Shala të dy janë ushtarë, por mbajë uniformën e dy shtetev të ndryshme.

“Nue Shala dhe Robert Shala, këta janë dy vëllezër kosovarë pjesë të dy ushtrive më të forta të botës. Roberti është ushtar i marinsave amerikanë, kurse Nue është ushtar i FSK-së. Madhështore”, ka shkruar Fehmi Ramadani në një postim në Facebook.

Image

 

 

© zëri.info