Kuriozitete

Xhamitë më të bukura në botë (Foto)

Xhamitë më të bukura në botë (Foto)
17 korrik 2017 • 16 : 39

Në Prishtinë po bëhet debat i madh nëse një xhami e re duhet të ndërtohet apo jo.

Derisa shumë mendojnë se spitali apo shkolla do të ishte një destinim më i mirë.

Ka të tjerë që arsyetohen se xhamia është e nevojshme në një vend me përqindje të madhe të besimit mysliman.

Xhamitë kudo nëpër botë marrin kohë deri në ndërtim për shkak të arkitekturës së veçantë.

Po paraqesim këtu xhamitë më të bukura në botë sipas The Telegraph dhe HiConsumption.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

© zëri.info