Kuriozitete

Fiset më të veçanta që rrezikojnë të zhduken (Foto)

Fiset më të veçanta që rrezikojnë të zhduken (Foto)
15 korrik 2017 • 19 : 45

Jimmy Nelson, një fotograf dhe udhëtar britanik, nuk shkrep fotografi për të famshmit e tapetit të kuq.

Nelson fokuson në objektivin e aparatit njerëzit që vishen me lëkurë kafshësh, bojatisin fytyrën për të trembur armiqtë dhe jetojnë në një mënyrë të çuditshme.

Kultura dhe tradita e këtyre fiseve është trashëgimi e rëndësishme kulturore për të gjithë, transmeton "Telegrafi".

Për më shumë, shikojini fotot:

 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

 

 

© zëri.info