Kuriozitete

Foto prekëse që tregojnë dashurinë e nënës në mbretërinë e kafshëve

Foto prekëse që tregojnë dashurinë e nënës në mbretërinë e kafshëve
16 maj 2017 • 11 : 53

Dashuria e nënës nuk ka çmim. Ato tregojnë kujdesin dhe devotshmërinë ndaj fëmijëve të tyre, në çdo frymë.

Instikti i nënës është shumë i fuqishëm.

“Dashuria e nënës për fëmijën e saj nuk krahasohet me asgjë tjetër në botë. Nuk njeh ligj…”, thotë Agatha Christie, transmeton lajmi.net

Nuk dallon një nënë, pavarësisht a është luaneshë, majmun apo elefant.

Shikoni fotot më poshtë. 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

© zëri.info