Kuriozitete

Ibrahim Rugova dhe Arnold Schwarzenegger, fotografi të rralla së bashku

Ibrahim Rugova dhe Arnold Schwarzenegger, fotografi të rralla së bashku
19 prill 2017 • 10 : 08

Varrimi i Presidentit të Austrisë ishte bërë më 10 Korrik të vitit 2004.

Në këto fotografi është ish-Presidenti i Kosovës Ibrahim Rugova me aktorin austriako-amerikan dhe politikanin Arnold Schwarzenegger të cilët në vitin 2004 kanë marrë pjesë në varrimin e Presidentit të Austrisë Thomas Klestil.

Varrimi i Presidentit të Austrisë ishte bërë më 10 Korrik të vitit 2004, ku kishin marrë pjesë 28 shefa të shteteve.

Image

Image

Image

 

© zëri.info