Kuriozitete

Eci pa u ndalur për një vit, shikoni ndryshimin (Video)

Eci pa u ndalur për një vit, shikoni ndryshimin (Video)
19 mars 2017 • 17 : 28
Ai eci nëpër Kinë për një vit të plotë...

Nga viti 2007-2008, Christoph Rehage eci përgjatë Kinës për një vit të plotë, duke mbuluar 4500 km (2796 milje), transmeton lajmi.net

Ai i la flokët dhe mjekrrën e tij të rriten dhe bëri vazhdimisht foto të vetës së tij.

Kjo video tregon pjesë origjinale që Christoph i ka përfshirë në udhëtim.

 

© zëri.info