Kuriozitete

Thaçi mendjen te FAK-u, harron ta rregulloj këmishën (Foto)

Thaçi mendjen te FAK-u, harron ta rregulloj këmishën (Foto)
17 mars 2017 • 15 : 20

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, duket se është veshur me ngutë për në konferencën me Shukin, në të cilin të enjten “shpalli” zyrtarisht FAK-in (duke aluduar në Forcat e Armatosura të Kosovës.

Në videon e publikuar nga organizatori i konferencës, Shuki, Presidenti i vendit shihet të mos ketë qenë i vëmendshëm në rregullimin e jakave të këmishës.

Ky detaj, të cilin e sjellë Gazeta Fjala, shihet tek Thaçi derisa ai zbret nga automjeti për t’iu bërë thirrje “Fakerave dhe Fakerashave”, që të tregojnë vullnet, dashuri, puthje, e përkushtim.

Image

Image

Image

 

 

© zëri.info