Kultura

28 Vlora nga Kosova vizitojnë qytetin e Vlorës

28 Vlora nga Kosova vizitojnë qytetin e Vlorës
05 tetor 2018 • 21 : 04

Lexo tjera detaje

Njëzetë e tetë vajza me emrin Vlora nga Kosova po vizitojnë këtë fundjavë qytetin e Vlorës, shkruan zeri.info.

Kjo vizitë e mundësuar nga Ambasada e Shqipërisë në Kosovë, në krye me Qemal Minxhozin po bëhet në kuadër të “Vitit mbarëkombëtar të Skendërbeut”.

Të premtën ato janë pritur nga kryetari i Vlorës, Driton Leli si dhe kanë vizituar Muzeun e Pavarësisë.

Vajzat do të qëndrojnë në Vlorë deri të dielën. Zëri

Image

Image

© zëri.info