Kultura

Për të ndjekur festivalin e Dua Lipës, ja sa duhet të paguni për bileta!

Për të ndjekur festivalin e Dua Lipës, ja sa duhet të paguni për bileta!
08 qershor 2018 • 16 : 55 Foto: Laura Hasani

Detajet

 Këngëtarja Dua Lipa këtë verë duke filluar nga 10, 11 dhe 12 Gusht do të mbajë një festival në Prishtinë.

Në një konferencë për media që ka mbajtur babai i saj është bërë e ditur edhe sa do të jetë çmimi i biletave për tu bërë pjesë e këtij festivali, shkruan “Zëri.Info”.

Çmimi i biletave për të ndjekur këtë festival lëviz me faza, në fazën e parë nga 35 euro, fazën e dytë 55 euro dhe fazën e tretë 75 euro./ZËRI

© zëri.info