Kultura

Ambasadori Delawie në Dokufest (VIDEO)

Ambasadori Delawie në Dokufest (VIDEO)
07 gusht 2017 • 21 : 17

Ambasadori amerikan Delawie sviziton Prizrenin, ku do të marrë pjesë në mbrëmjen amerikane në DokuFest.

Delawie do të vizitojë shtandet turistike, si dhe do të marrë pjesë në koktejin kushtuar mbrëmjes amerikane.

© zëri.info