Kultura

Rinia e Hajvalisë me ekspozitë në ish-kampin suedez të KFOR-it (FOTO)

Rinia e Hajvalisë me ekspozitë në ish-kampin suedez të KFOR-it (FOTO)
18 qershor 2017 • 16 : 01

Të rinjtë e Hajvalisë kanë organizuar një ekspozitë fotografish të ushtarëve suedezë të KFOR-it.

Ekspozita është hapur në ish kampin e këtij kontigjenti si formë falënderimi për kontributin e dhënë në sigurimin e një ambienti paqësor në Kosovë.

Këto fotografi gjithashtu tregojnë miqësinë që është krijuar mes ushtarëvë suedezë dhe banorëve te Hajvalisë.

Kujtojmë se me dhënien fund të bombardimeve të NATO-s, 36 shtete dërguan trupat e tyre në Kosovë me mision paqeruajtës.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

© zëri.info