Kultura

Bëhu pjesë e premierës së Beauty and the Beast në Cineplexx dhe fito unazë me DIAMANT!

Bëhu pjesë e premierës së Beauty and the Beast në Cineplexx dhe fito unazë me DIAMANT!
14 mars 2017 • 12 : 23

Nga shume surpriza që do të ketë natën e Ladies Night (premierën e Beauty and the Beast), kjo padyshim se do të jetë më e madhja.

Cineplexx në bashkepunim me Rubin Jewelery, do ti dhurojë një personit fatlum një unazë me diamant. Eventi do të fillojë nga ora 19:30 me 16 mars, ku të pranishmit do të shoqërohen me pije freskuese nga Strongboë dhe produkte nga EBC Cosmetics.

Përveç unazës me diamant, do të ketë edhe shpërblime si në vijim:

- 15x kupona nga United Colors of Benetton Prishtina

- 10x kupona për libra nga Botimet Pema

- 5x kupona për zbardhim të dhëmbëve nga Dita Dent

Filmi i shumëpritur “Beauty and the Beast” pritet të jetë një nga ri-krijimet më të mira nga Disney të përrallës së famshme “Bukuroshja dhe Bisha”.

Image

 

 

© zëri.info