Kultura

Si e kujtojnë familja dhe miqtë aktorin Hadi Shehu? (VIDEO)

Si e kujtojnë familja dhe miqtë aktorin Hadi Shehu? (VIDEO)
12 mars 2017 • 20 : 59

Dyert e familjes Shehu, në Gjakovë të dielën u hapën për ngushëllime.

Kjo pasi aktori i njohur kosovar, Hadi Shehu, në moshën 68 vjeçare, ndërroi jetë, njofton Klan Kosova.

Të afërmit e aktorit me nam thanë se po i përjetojnë dy lloj emocione në këtë ditë.

Edhe për Jahja Shehun, veprat e Hadiut nuk do të harrohen kurrë.

Fjalë të mira për Hadi Shehun ka edhe dikush që punoi gjatë me të.

Hadi Shehu e kishte përmbyllur karrierën artistike në tetarët në vitin 2015, kur kishte luajtur për herë të fundit në dramën Pjata prej drurit.

 

© zëri.info