Kronika

Vjedhje si kjo në Fushë-Kosovë nuk keni parë, shikoni si e thyejnë dyqanin

Vjedhje si kjo në Fushë-Kosovë nuk keni parë, shikoni si e thyejnë dyqanin
08 nëntor 2018 • 13 : 00

Lexo tjera detaje

Një lokal i pajisjeve profesionale në Fushë Kosovë është plaqkitur mbrëmë

Siç shihet në këtë video të siguruar nga Indeksonline, lokali në fjalë plaçkitet nga dy persona.

Të dyshuarit me maska kanë hyrë brenda lokalit me veturën e tyre, dhe kanë vjedhur disa pajisje, si motorë që shërbejnë për prerje të drunjve.

Rasti është lajmëruar në Polici.

© zëri.info