Kronika

Banorët në këmbë, gjejnë diçka të papritur në fshatin e tyre!

Banorët në këmbë, gjejnë diçka të papritur në fshatin e tyre!
14 qershor 2018 • 11 : 52

Ngjarja ka ndodhur në Ferizaj

Në fshatin Balaj të komunës së Ferizajt policia e Kosovës ka marrë informacione së banorët kanë gjetur një mjet të dyshuar të pashpërthyer, njofton “ZËRI.INFO”.

Sipas Policisë së Kosovës deminimin e mjetit të pashpërthyer e kanë bërë Forcat e Sigurisë së Kosovës dhe KFOR.

‘Banorët e fshatit Balaj kanë hasur në një mjet të dyshuar (predhë) të pashpërthyer. Njësitë e deminimit nga FSK dhe KFOR-i kanë bërë tërheqjen e mjetit të dyshuar’, thuhet në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës./ZËRI

© zëri.info