Kronika

Bora vështirëson qarkullimin, rreth dy orë pritje në afërsi të Ferizajt (Video)

Bora vështirëson qarkullimin, rreth dy orë pritje në afërsi të Ferizajt (Video)
20 janar 2018 • 19 : 37

Pas reshjeve të mëdha të borës që nisën sot në vendin tonë, në rrugën Gerlicë-Komogllavë në afërsi të Ferizajt, ka pasur kolona të gjatë mbi 10 kilometra dhe pritje gati rreth dy orë.

Videot e mëposhtme të Klan Kosova tregojnë gjendjen në këto rrugë.

© zëri.info