Kronika

Arrestohet një mysliman nga Bosnja, përgatiste sulm për Krishtlindje

Arrestohet një mysliman nga Bosnja, përgatiste sulm për Krishtlindje
07 dhjetor 2017 • 17 : 03

Një 25-vjeçar nga Bosnja dhe Hercegovina u arrestua në Grac, i dyshuar për planifikimin e një sulmi për Krishtlindjeve në qytetin austriak, njoftoi sot policia lokale.

Është raportuar se burri, identiteti i të cilit nuk u zbulua, autoritetet e identifikuan si një mysliman, i cili u arrestua në një strehë, ku njerëzit e panë atë duke studiuar pamje të videove të sulmeve të vitit të kaluar në Nicë dhe Berlin.

© zëri.info