Kronika

Përfundon seanca, ky është vendimi për Kurtin dhe Kadaj-Bujupin

Përfundon seanca, ky është vendimi për Kurtin dhe Kadaj-Bujupin
07 dhjetor 2017 • 14 : 31 Foto: Driton Bublaku

Sot është mbajtur seanca e radhës ndaj katër deputetët e Vetëvendosjes për gazin lotsjellës të hedhur në Kuvend.

Trupi gjykues ka vendosur që deputeti Albin Kurti dhe deputetja Donika Kadaj – Bujupi të qëndrojnë në paraburgim.

Trupi Gjykues ka refuzuar kërkesën e mbrojtjes për lirim nga paraburgimi të Albin Kurtit dhe Donika Kadajt.

Gjykata ka vendosur që të njëjtit të vazhdojnë të qëndrojnë në paraburgim.

Seanca e sotme ka përfunduar, ndërsa tjetra me radhë caktuar të mbahet me 20 dhjetor 2017, në orën 9:00.

© zëri.info