Kronika

Prishtinë, arrestohet shtetasja e Malit të Zi

Prishtinë, arrestohet shtetasja e Malit të Zi
10 tetor 2017 • 10 : 07

Është arrestuar e dyshuara femër shtetase e Malit të Zi pasi që e njëjta nën ndikim të alkoolit ka penguar dhe ka fyer zyrtarët policorë, njofton Policia e Kosovës, transmeton Klan Kosova.

Me vendim të prokurorit, të dyshuarës i është konfiskuar pasaporta ndërsa e dyshuara është liruar dhe urdhëruar të paraqitet në gjykatën për kundërvajtje.

© zëri.info