Kronika

Aksion i Njësisë Speciale ndaj pjesëtarëve paralelë të Kryqit të Kuq

Aksion i Njësisë Speciale ndaj pjesëtarëve paralelë të Kryqit të Kuq
14 shtator 2017 • 09 : 47

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës kanë ndërmarr një aksion në komunën e Pejës.

Më pas ata kanë arrestuar sekretarin e Kryqit të Kuq të po këtij sistemi, Moma Dashiq, shkruajnë mediat serbe, transmeton Klan Kosova.

Aksioni ka qenë i gjerë, pasi edhe sy sekretarë të tjerë kanë përfunduar në pranga, njëri në Dragash dhe tjetri në Graçanicë.

© zëri.info